AMALIE EIKELANDS RETUR TIL BRANN: -JEG ØNSKER Å KJEMPE OM TITLER

Annonse:

 

På lørdag var Amalie Eikeland endelig tilbake i Toppserien. Hun gjorde sin retur til den norske ligaen ved å sette fot på selveste Brann Stadion.  Her fikk nysigneringen og bursdagsbarnet Eikeland vist seg foran de 3723 tilskuerne som hadde tatt turen. 

Etter 1-0-seieren over Lyn hadde Eikeland dette å si til toppserien om returen.

-Det er veldig kjekt å være tilbake i Brann og spille på Brann Stadion. Det var en god kamp, med tre poeng og bra oppmøte. Det var det vi kom her for, så det ble en god start på høsten, sier en fornøyd Eikeland.

-Det har vært veldig bra å komme tilbake til Bergen. Det har vært bra energi i gruppen og bra trøkk, så det lover bra. 

230826 Amalie Eikeland i aksjon for Brann under kampen mot Lyn, August 26, 2023 i Bergen.
Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

Et nytt lag, med nye mål

I sommer har Brann ikke bare signert ny trener, men også flere nye spillere. Amalie er en av dem og mener at laget ser veldig lovende ut for høstsesongen. 

-Det nye laget ser veldig bra ut. De nye signeringene passer fint inn i måten vi har lyst til å spille på. Jeg synes alle har kommet inn i gruppen på en bra måte og blitt tatt godt imot. Jeg ser veldig lyst på høsten. 

Da bergenseren ble spurt om hvorfor hun valgte å returnere til byen og den røde drakten hadde hun en tydelig hovedgrunn. 

-Jeg valgte Brann fordi jeg ønsker å kjempe om titler. Jeg har lyst til å vinne noe. Jeg har ikke gjort det så mye enda, det var hovedgrunnen. Det betyr at vi har mye å spille for, så det blir bra. 

En av titlene Amalie og Brann kjemper om er NM-gullet. En tittel hvor Brann er regjerende mestere, som ikke bare Amalie, men også resten av laget ønsker å ta i år igjen. Kampen om videre spill i cupen spilles for Brann allerede i kveld når de møter LSK Kvinner i kvartfinalen. 

Tirsdag 29. august og Onsdag 30. august er det ny NM runde og hele åtte lag fra Toppserien skal spille. Kampene spilles slik:

Tirsdag 29.august:
Åsane – Lyn kl.18.00
LSK Kvinner – Brann kl.18.00

Onsdag 30.august:
Vålerenga – Røa kl.18.00
Stabæk – Rosenborg kl.18.00

Tirsdagens kamper sendes av NRK og onsdagens kamper blir sendt på TV2.

Annonse fra Toppserien: