ÅRETS HØYESTE TILSKUERTALL: – DET GA MERSMAK

Annonse:

 

Rekorden for 2023-sesongen er slått – og det av 1. divisjonsklubben AaFK Fortuna.

På søndag skinte solen på Color Line Stadion, der 1173 fotballglade supportere tok turen for å se AaFK Fortuna mot Grand Bodø. Dette er ikke bare ny rekord for 1. divisjonsklubben eller for ligaen,  men også det høyeste tilskuertallet i år, inkludert Toppserien.

Tidligere var det Brann som tronet med 1120 på Stemmemyren mot Vålerenga.

I forkant av kampen har det vært stor mobilisering, hvor klubben også har samarbeidet med fotballkretsen i Sunnmøre og andre sponsorer. Kimy Fagermo jobber som marked- og arrangementsansvarlig i AaFK Fortuna, og har jobbet dag inn og ut for å få alt på plass.

Foto: Kristian Moe.

– Det var ingen som skulle gå glipp av at det var fotballfest på Color Line Stadion denne helgen. Vi har sendt invitasjon til alle i regionen, hatt helsider i avisen og pressemelding. Det har vært mye omtale overalt. I tillegg hadde vår generalpartner, Sparebanken Møre, en «publikumspris» hvor laget som lagde mest liv vant 10.000 kr.

– Jentene fikk gåsehud da de skulle inn på banen. Det var så sabla mye liv fra start til slutt. I fanzonen etter måtte vi hente inn flere vakter fordi køen var så lang. Det ga mersmak, og vi må absolutt gjøre dette flere ganger. Vi vil gi folk opplevelsen, slik at de har lyst til å komme igjen senere. At de får øynene opp for den gode fotballen.

I tillegg hadde de en familie-VIP på stadion med pizza og besøk av maskotene. Her fortalte også hovedtrener, Frode Fagermo, om kampplanen og om satsingen på kvinnefotballen i regionen.

Foto: Kristian Moe.
Annonse fra Toppserien: