ÅRETS SUPPORTERHISTORIE: – JEG BLE SATT UT

Annonse:

 

Det er ikke bare aktive utøvere som ble hyllet på Fotballfesten tidlig denne uken. Fotballen kan ikke leve uten alle de dedikerte supporterne som følger og støtter klubbene gjennom alt.

Årets supporterhistorie ble tildelt Vivi Sandvåg Eriksen. En ihugget Sandviken- og Brann-supporter, som ånder for fotballen i de to Bergenslagene. Som en oppmerksomhet ble hun tildelt 10.000 kroner.

– Det var veldig gøy, men overraskende. Jeg glemte meg jo helt for jeg ble så satt ut. Og pengene går til klubben… Sandviken Toppfotballen. Det skulle bare mangle. Vi må støtte oppunder når de trenger det som mest, sier hun i etterkant av utdelingen.

Les også: Guro Bergsvand ble årets spillerforbilde.

Her kan du se reaksjonen etter at prisen blir delt ut:

Den ihuggede Sandviken- og Brann-supporteren trodde i forkant at hun var en av flere nominerte, men for juryen hadde dette vært klart en stund. Sandvåg Eriksen skryter også av den fine gjengen hun holder sammen med under kampene, og beskriver de mer som venninner enn medsupportere.

Les også: Vinnerne fra sending, og vinnerne fra forfesten

Kniksens hederspris

En av de tyngste prisene som blir delt ut under fotballfesten er Kniksens hederspris. I år var det familien Berg som ble tildelt denne. Far Harald, sønnene Ørjan, Runar og Arild, og barnebarn Patrick har alle preget norsk fotball gjennom åtte ulike tiår. Juryen mener betydningen familien har hatt for norsk fotball er enorm, og helt uten sidestykke.

Yngstemann Patrick Berg tok imot prisen på vegne av familien. Les mer om hedersprisen her. 

Annonse fra Toppserien: