BLI MED PÅ SEMINAR CUPFINALE KVINNER 2023

Annonse:

 

Vår egen Hege Jørgensen ønsker velkommen, og det blir staselig besøk av både fotballpresident Lise Klaveness og trenerlegenden Jill Ellis. Med formål om å samle hele fotballfamilien på kvinnesiden og bli en ledende global møteplass, er seminaret nå skreddersydd med både faglig og sosialt innhold. Se hele programmet og meld deg på her. 

Helgen 24.-25. november inviterer Norsk Fotballtrenerforening (NFT), Norges Fotballforbund (NFF) og Toppfotball Kvinner (TFK) i samarbeid med Norsk Tipping til cupfinaleseminar i forbindelse med finalen i NM kvinner. 

Seminaret har et variert og spennende program, og avsluttes med cupfinalen mellom Rosenborg og Vålerenga på Ullevaal Stadion lørdag 25. november kl 16.15. 

Se hele programmet for Seminar Cupfinale Kvinner 2023 

Seminaret åpner fredag kl 11:00, med velkomst av fotballpresident Lise Klaveness,Hege Jørgensen fra Toppfotball Kvinner og Geir Åge Olsen fra Norsk Fotballtrenerforening. 

Jill Ellis, som blant annet har ledet det amerikanske kvinnelandslaget til to VM-gull, vil være til stede og holde innslag både fredag og lørdag, i tillegg til en rekke fagfolk fra ulike deler av Fotball-Norge.  

Seminaret avsluttes lørdag kl. 14.00 med et innslag av Jill Ellis og Lise Klaveness, med tittelen «Jenter i vinden globalt og våre muligheter for å juble på den internasjonale scenen». Denne delen av seminaret er gratis og åpen for alle.  

Trenerne med UEFA A-lisens og UEFA B-lisens (eller trener II/C-kurs) må ha 20 timer godkjent etterutdanning for å få godkjent trenerlisensen for tre nye år. Deltakelse på Seminar Cupfinale Kvinner 2023 vil gi ti av de påkrevde timene. 

Meld deg på her! 

Annonse fra Toppserien: