BRANN OG VÅLERENGA PÅ PLASS I MARBELLA

Annonse:

 

I løpet av de neste dagene skal Brann og Vålerenga få målt krefter mot svenske Hammarby og Häcken. Der møter de tidligere mostandere fra Toppserien, Sara Kanutte Fornes og Thea Sørbo, som begge gikk til Hammarby etter sesongen. Og Vilde Hasund som allerede har vært i klubben i en sesong.

Treningsleiren er et ledd i forberedelsene som gjøres foran den 2023-sesongen, og ble for første gang gjennomført i fjor. Kampene arrangeres for lagene som skal spille kvalifiseringskamper til Champions League denne sesongen.

Alle kampene sendes både på TV 2 play og direktesport.no

Andrine Stolsmo Hegerberg er en av de nyeste tilskuddene til Toppserien, og ser frem til god matching.

– Jeg synes det er veldig positivt med en slik leir. Og veldig bra det kommer så tidlig i sesongoppkjøringen, slik at vi får referanser tidlig og kan begynne å jobbe mer detaljert fremover. Også er det kjekt å møte god motstand uansett, det blir en god erfaring for hele laget. Jeg håper jo å bidra til å bygge videre på det Brann har skapt og til en klubb flere ønsker å komme til, fremfor å dra ut.

Før 29-åringen sluttet seg til Bergenserne, spilte hun for nevnte Häcken i Damallsvenskan.

– Ligaen er litt sterkere i Sverige, og følelsen er at de ligger akkurat et lite skritt foran. Men jeg tenker de norske lagene biter seg på. Jeg tror rutinen min kan være god å ha. En ting er hva jeg kan bidra med i trening og kamp, men også ting jeg har erfart og observert. Forskjeller på nasjonal og internasjonal fotball, for eksempel defensivt spill én mot én. Vi er litt for snille.

Slik ser kampprogrammet ut:

Torsdag 2. februar, 13.00: Vålerenga – Häcken

Torsdag 2. februar, 16.00: Brann – Hammarby

Søndag 5. februar, 16.00: Hammarby – Vålerenga

Tirsdag 7. februar, 13.00: Häcken – Brann

Annonse fra Toppserien: