To debutanter fra Toppserien i landslagsseier

Både Justine Kielland og Signe Gaupset fikk sin debut for det norske A-landslaget, da Norge sikret videre spill i League A.

Første oppgjør mellom de to lagene endte 3-0 til Norge forrige fredag. Med dagens fem mål, tok de norske jentene en komfortabel 8-0-seier totalt og fortsetter i League A. Dette gir blant annet en enklere vei til neste mesterskap.

På målscorerlisten stod Elisabeth Terland, samt Sophie Haug og Frida Maanum med to nettkjenninger hver.

Fra start i denne returkampen fikk vi tre spillere fra Toppserien. Blant disse var målvakt Cecilie Fiskerstrand, som var tilbake i sin første landskamp fra start siden hun røk korsbåndet i 2022.

Cecilie Fiskerstrand tok til tårene før kampen. Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

To debutanter fra Toppserien

I tillegg til en emosjonell retur for Fiskerstrand, fikk vi også to debutanter i løpet av kampen. Brann-spillerne Justine Kielland og Signe Gaupset fikk begge sine første minutter på øverste landslagsnivå.

Kielland kom inn for Thea Bjelde like etter pause og leverte en svært solid omgang. Hun fikk følge av lagvenninnen Gaupset etter 73 minutter, da 18-åringen kom inn for Celin Bizet Ildhusøy.

Signe Gaupset fikk sin debut foran hjemmesupporterne i Stavanger. Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.