EM-SAMLING FOR TOPPSERIENS SPORTSSJEFER

Annonse:

 

Sommerens store begivenhet, fotball-EM for kvinner er godt i gang. Blant en stor tilskuerskare som nyter flotte kamper og underholdende fotball i England, finner vi sportssjefene i Toppserien. Disse er samlet til et faglig seminar i forbindelse med mesterskapet.

For første gang er samtlige klubber fra Toppserien samlet i et slikt faglig fora, hvor tema er spesielt rettet mot kartlegging, rekruttering, og spillerlogistikk. Gjennom faglige presentasjoner og mange gode diskusjoner på dagen, benyttes ettermiddag og kveld til å se kamper både på stadion og på lokale puber der de gode diskusjonene fortsetter.

I følge seksjonsleder for Toppklubbutvikling i NFF Bård Borgersen er seminaret bare starten på noe større.

– Vi ønsker med dette å opprette et faglig fora for sportssjefene, hvor vi kan komme sammen å lære av hverandre, få faglig påfyll og skaffe nye referanser som vi kan ta med oss videre. Dette vil være starten på et fora som skal utvikles videre og hvor det vil komme flere møtepunkter og muligheter for deling og videre utvikling allerede i de neste månedene. Dette er en svært viktig møteplass for utviklingen av norsk fotball og denne typen aktivitet kan være et av våre konkurransefortrinn i en tøff internasjonal konkurranse.

Turen er regissert og satt sammen gjennom godt samarbeid mellom NFF og TFK, samt med god bistand fra Europatoppen.

Fra klubbene deltar: 

Fredrik Bjørnskau (Lyn), Eli Landsem (Vålerenga), Martin Haugen (Arna-Bjørnar), Olli Harder (Brann), Christian Thorbjørnsen (Stabæk), Ranveig Karlsen (LSK Kvinner), Marius Overmo (Kolbotn), Ove Arnesen (Avaldsnes), Henrik Digernes (Røa), Jan Henrik Øydne (RBK), Bård Borgersen (NFF), Ole Johan Aas (NFF), Johannes Marthinussen (NFF Europatoppen) og Melissa Wiik-Kovacs (NFF Kvinnelig topptre nerutdanning).

Kampene som ble overvært på stadion:

Østerrike – Nord-Irland på St.Marys, Southampton

Danmark – Finland på MK Stadium, Milton Keynes

Sveits – Sverige på Bramall Lane, Sheffield

Annonse fra Toppserien: