ENDELIG I GANG MED OBOS NABOKLUBB

Annonse:

 

Sammen med Toppseriens generalpartner OBOS, gjennomfører alle klubbene besøk til sine lokale naboklubber. Her får de unge spillerne foredrag, goodiebags og en trening med sine forbilder. 

Etter sommeren gjennomførte Brann det første OBOS naboklubb-besøket for sesongen, da 60 barn i Smørås IL fikk besøk av Cecilie Redisch Kvamme og Nora Eide Lie. I etterkant har også andre i Toppserien gjennomført flere besøk.

Brann-kapteinen Cecilie Kvamme synes det er inspirerende å få komme ut i bredden.

– Det er et enormt engasjement fra barna, så jeg har kost meg veldig. Jeg husker selv fra jeg var liten, da vi fikk besøk. Da var det flest herrefotballspillere, så det er veldig kjekt som kvinne å komme ut til jentespillere, sier hun.

Flere av jentene møtte også opp som heiagjeng helgen etter, da Brann vertet Lyn på Brann Stadion.

– Det betyr mye når de blir så glade som de blir, sier Eide Lie om klubbesøket.

– Og at de har lyst til å komme på kampene våres, hvert fall når vi har vært her og de får et fjes på oss også. Da har de noen de kjenner igjen når de kommer på stadion, og det er litt gøy, fortsetter hun.

Og insatsen fra publikumet i Bergen blir definitivt lagt merke til.

– Jeg synes det er viktig at vi er her ute. De jentene her er flinke til å komme på kampene våre, så det er kjekt å kunne gi noe tilbake, legger Kvamme til.

Annonse fra Toppserien: