FULL KAMPDAG GJENNOMFØRT I MARBELLA

Annonse:

 

 Toppseriens treningsleir arrangeres i samarbeid med OBOS.
Det er akkurat to uker til seriestart og lagene begynner å se klare ut. Etter en full treningsuke var det endelig duket for full kampdag for seks av lagene.
Vålerenga – Avaldsnes
 
Dagens første kamp startet veldig jevnt, med gode sjanser til begge lag. Men selv med underholdende kombinasjoner og trykk fra Avaldsnes, klarte de ikke å sette ballen mellom stengene. Det klarte på andre siden Vålerenga uten store problemer. Med hele fem mål noterte alle spissene seg på scoringslista.
Agnete Nielsen og Olaug Tvedten sørget for 2-0 til pause. Oslo-laget styrte kampen i andre omgang og med det fant også Elise Thorsnes, Runa Lillegård og Rikke Nygard nettmaskene. Kampen endte til slutt med en 5-0-serier til Vålerenga. Hovedtrener for Vålerenga, Nils Lexerød, er veldig fornøyd med gjennomkjøringen.
– Jeg synes vi vinne fortjent. Jeg synes vi skaper mange sjanser og får til slutt uttelling. Så er det godt for oss å se at alle spissene noterer seg på scoringslisten i dag, det har vi ventet litt på. Vi har hatt treningskamper tidigere hvor vi ikke har fått uttelling og skapt like mye som i dag, så det var deilig. Vi har hatt en veldig fin uke, gode treninger. Vi er veldig fornøyde med uken og veldig nære å bli klare til sesongstart. Men vi skal bruke de neste to ukene godt også, sier han etter kampen.

Ingrid Kvernvolden sørger for Kolbotn-seier mot Arna-Bjørnar. Foto: Beate Oma Dahle.

Annonse fra Toppserien: