KAN BRANN SETTE NY PUBLIKUMSREKORD FOR SESONGEN?

Annonse:

 

I fjor satte Brann midlertidig publikumsrekord da de møtte Vålerenga på Brann stadion med 10.582 tilskuere. Den rekorden varte kun i en uke frem til de røde møtte Rosenborg på Lerkendal og det ble satt ny publikumsrekord med 11.636 tilskuere. I år kan denne trenden snu.

For kun to uker siden spilte Rosenborg på ny kamp på Lerkendal. Da var det 4719 publikum tilstede. Denne helgen møter Brann Avaldsnes på Brann Stadion. Det betyr at Brann nå har muligheten til å stjele rekorden fra rivalene Rosenborg og sette publikumsrekord for sesongen. Spørsmålet er; kan de klare det?

Kjøp billetter til Brann-Avaldsnes her!

Vanskelig rekord å slå

Brann har altså ikke hatt publikumsrekorden i Toppserien i mer enn en uke, men de har høyest tilskuergjennomsnitt i Toppserien med 751 tilskuere per kamp . 

Nå ønsker de røde å fylle Brann Stadion, men så langt er det bare solgt 1000 billetter til kampen. Kampen mot Avaldsnes er den første av to laget skal spille på Stadion som rommer omtrent 16 750 tilskuere. Da de møtte Vålerenga her i fjor klarte de å fylle 10. 582 av disse setene, men denne rekorden blir nok ikke slått. 

– Nei, det blir nok ikke rekord, sier Mette Hammersland, markeds- og medieansvarlig i Brann, til Bergensavisen (BA).

Selv om de kanskje ikke slår fjorårets besøk, sikter jentene seg heller inn på en annen rekord. 

– Vi må kanskje heller sikte oss inn på rekorden for 2023. Vi skal gjøre det vi kan for å vise at det blir en god kamp, og at folk burde ta turen, sier kaptein Cecilie Kvamme til BA.

Det var pakket på tribunen sist Brann tok rekord. Foto: Alexander Larsen.

Stas å få spille på Stadion

For øyeblikket jobber laget hardt med å trekke flere folk til Stadion. De ønsker at så mange som mulig skal komme og inviterer også publikum til å møte spillerne etter kampen i fanzone. 

Om rekorden slås eller ikke legges det ikke skjul på at det uansett er stas å få spille på den store Stadion. 

– Vi har gode minner derfra, og håper å gjenskape dem! Vi håper det kommer folk, sa Rakel Engelsvik til BA.

Annonse fra Toppserien: