KAN BRANN TA LYON I ÅRETS SISTE KAMP?

Forrige uke tapte Brann 3-1 for Lyon i den tredje kampen i Champions League-gruppespillet. I morgen er det klart for årets siste kamp da returoppgjøret spilles på Åsane Arena. Se kampen kl. 18.45 på TV 2 Sport 1.

Annonse:

‒ Det er denne type kamper vi vil spille for å lære, utvikle oss og få erfaring. Vi ga de problemer i forrige kamp, og vi håper å tvinge de inn i lignende situasjoner i morgen også, sier Branns hovedtrener Martin Peter Ho.

Brann-kaptein Cecilie Redisch Kvamme er enig med treneren sin, og mener de har et bedre utgangspunkt for å hevde seg mot Lyon i returoppgjøret.

‒ Det er viktig å lære av våre feil og ta med oss det positive, spesielt fra 2. omgang. Vi har en bedre pekepinn på hvor vi står i forhold til Lyon. Alt går litt raskere, og vi bør ikke bruke like lang tid på tilpasse oss tempoet i morgen, sier hun og fortsetter:

‒ Det handler om å være tøff i måten vi spiller på, men fortsatt spille smart. Vi ser at vi blir straffet hardere mot de beste lagene.

Søstrene møtes til kamp

 

Etter et lengre skadeavbrekk er også Andrine Hegerberg tilbake til Brann-troppen. Akkurat i tide til å få noen spilleminutter mot storesøster Ada.

 

Skjermbilde 2024-01-02 kl. 09.57.59.png
Etter et lengre skadeavbrekk er også Andrine Hegerberg tilbake til Brann-troppen. Akkurat i tide til å få noen spilleminutter mot storesøster Ada.

‒ Dette blir en fantastisk måte å avslutte året på. Det er kamp jeg gleder meg veldig til, både for laget og meg personlig, sa hun etter lagets trening onsdag ettermiddag.

Samtidig stilte Ada til pressekonferanse og var klar på klasseforskjellen mellom de to lagene.

‒ Vi vinner forrige kamp helt fortjent, og viser at det er stor forskjell på lagene i store deler av kampen.Men det er veldig spesielt å spille foran sitt eget folk, og derfor ekstra viktig å storspille. 

Og det er ingen hemmelighet at kampen mellom søstrene får mye oppmerksomhet.

‒ Jeg tror det er mer spesielt for familie og venner, alle rundt oss, enn det er for oss selv. For oss, når vi er på banen, handler det om å prestere godt for eget lag. Når man kommer på banen er det et fokus. For meg handler det ikke om å skulle vinne mot Andrine, men heller vinne hver eneste kamp jeg spiller for mitt eget lag. 


Sist oppdatert: 20. des 2023

Annonse fra Toppserien: