NYE TRENINGSKAMPER I MARBELLA: – VI HAR FOKUS PÅ Å UTVIKLE OSS

Annonse:

 

En god treningsuke er gjennomført og topp tre-treningsleiren går mot slutten. Heldigvis byr morgendagen på nok en kampdag. 
 
LSK Kvinner var uheldige og mistet tre spillere innen det første kvarteret i mandagens oppgjør mot Eskilstuna United. Likevel klarte de å svare etter at svenskene satt ballen mellom stengene etter pause, og oppgjøret endte uavgjort. Etter en vellykket treningsuke venter en ny kamp mot Kristianstad. Keeper for LSK Kvinner og Norges landslag, Cecilie Fiskerstrand har klare målsetninger:
– Vi går selvfølgelig alltid inn i kamper for å vinne, men er også veldig opptatt av at dette er treningskamper. Vi har fokus på å utvikle oss og spillet vårt – kanskje være litt mindre kyniske enn vi hadde vært dersom vi spilte om poeng. På mandag ble kampbildet noe preget av skader, noe som også har påvirket treningsuken litt. Men vi som er friske har jobbet godt, sier sisteskansen og fortsetter:
– Kristianstads virker som et artig og godt lag å møte. Det blir nok en god test for oss, og de kan utfordre oss på en del ting som vi ønsker å trene på. Og motsatt. Vi gleder oss veldig.

Morgendagens kampsett ser slik ut:
  • 12:30: Rosenborg vs Häcken
  • 14:30: LSK Kvinner vs Kristianstad
  • 16:30: Hammarby vs Brann
Se alle kampene live på direktesport.no og VGTV.

Ingrid Ryland på treningsfeltet tidligere i uken. Foto: Ingvild Isaksen.

Brann klarte å snu mandagens kamp mot rutinerte Häcken, men hviler ikke av den grunn. I morgen møter de Hammarby, som tapte 1-3 mot Rosenborg tidligere. Branns Ingrid Ryland ønsker at laget tar ytterligere steg:

– Vi må bygge videre på forrige kamp og holde ballen mer i laget, selv om det er en annen type motstander. Selv om Rosenborg vant mot Hammarby, må vi bruke oss selv som målestokk. På grunn av korona i laget kan de også stille med noe endringer og stille med et helt annet lag enn på mandag. Eneste fokuset vårt er å vinne. Med to kamper på en uke blir det litt restitusjon, men hele laget har vært på treningsfeltet hver dag og jobbet godt, sier hun til Toppfotball Kvinner.

Følg også @toppserien på sosiale medier for fortløpende oppdateringer.
Annonse fra Toppserien: