OBOS KAMPDAG – AKTIVITETER TIL OG FOR SUPPORTERE

Annonse:

 

Gjennom Toppserie-sesongen har vi gjennomført flere aktiviteter for å gi supporterne en bedre kampopplevelse. Disse aktivitetene er svært viktig for både OBOS og Toppserien.

OBOS Tegnestasjon – Kreativiteten til de minste supporterne kommer frem

Noe som var svært viktig for OBOS da de gikk inn i samarbeidet, var å bygge opp kampopplevelsen. De har blant annet gitt alle Toppserie-klubber OBOS tegnestasjon-telt, ark med tegnemønster og tegnestifter til barna. Tegne-teltet er i bruk under hele kampen slik at barna kan både se på kamp og lage plakater til sine helter.

– Selve fotballkampen er jo det sentrale, men OBOS ønsker også å bidra til en større og bedre kampdagsopplevelse. Det skal være gøy å gå på kamp, man skal glede seg og bygge forventninger inn mot Toppserie-oppgjøret. Så det å gjennomføre ulike aktiviteter både før, under og etter kamp er vi gjerne med på, sier Eddie Chr. Thomas, sponsoransvarlig idrett og aktivitet i OBOS.

OBOS- spillerkort – Et nært møte med sine forbilder

Etter hver Toppseriekamp etableres en fanzone. Her møter forventningsfulle supportere opp for å møte spillerne og få signerte OBOS spillerkort. Dette har vært en av de mest populære aktivitetene i Toppserien. Supporterne elsker å snakke -og ta bilde med heltene sine. Tiltaket bygger ikke bare profiler, men ligaen som helhet.

– Vi erfarer at både OBOS Tegnestasjon, Fanzone og autografkort er blitt tatt veldig godt imot av både fansen og klubbene, så for oss er dette en naturlig del av å være sponsor. Både for Toppserien, men også for de mange enkeltklubbene vi er engasjerte i, forteller Eddie Chr. Thomas, sponsoransvarlig idrett og aktivitet i OBOS.

Fanzone før kamp – Stemningen bygges opp

Før enkelte kamper etableres også fanzone før kamp. Her stiller flere aktører opp med stand. OBOS stiller opp med flere gøyale aktiviteter for barna, blant annet lykkehjul, hinderløype og quiz med mange spennende giveaways.

OBOS- Billetten

En annen fordel OBOS-medlemmer får, er 50% rabatt på Toppseriekamper ved bruk av rabattkoden OBOSmedlem23.

Husk å ta med medlemsbeviset ditt – du finner det i OBOS-appen.

Annonse fra Toppserien: