ODDEN SUNDFJORD TILBAKE: – DET KJENNES FANTASTISK

Annonse:

 

Kirvil Odden Sundfjord vender hjem til Lyn etter en sesong i Sampdoria, Italia. For Kirvil blir dette et gledelig gjensyn med både Lyn og Toppserien – og første kamp blir storkamp på Brann Stadion. 

– Det kjennes fantastisk å være tilbake i Lyn. Jeg elsker Toppserien og jeg elsker alle folkene, hele miljøet! Det er rett og slett helt nydelig, sier Odden Sundfjord i et intervju med Toppserien. 

Dette er nemlig ikke første sesong i Lyn for Kirvil. Hun har allerede 57 kamper under beltet for Lyn og er dermed en spiller som sitter med mye erfaring, rutine og ro. 

– Jeg håper jeg kan komme inn med en rutine og ro som kan hjelpe alle rundt meg. Allerede har de veldig mye bra og stabilt spill som jeg håper jeg kan være del av. 

Kjøp billetter til Brann – Lyn her. 

Drømmen om utlandet

En sesong i utlandet, ikke minst Italia, er noe mange spillere drømmer om. Kirvil er en av dem som lenge drømte om en sjanse i Europa og muligheten til å spille i det store utlandet. 

– Jeg følte at jeg kunne fokusere på bare fotball, noe som resulterte i en enorm utvikling til tross for lite spilletid. Det gjaldt å bare suge til seg alt det man kunne. Det å klare å fokusere på utviklingen på et slikt sted var en unik opplevelse, hvor jeg måtte lære meg språket, en ny kultur og et nytt apparat. 

Men en sesong med Sampdoria holdt for Kirvil, som vendte snuten hjemover etter det læreriket året i Italia, som til tider også var krevende.

-Kontrakten med Sampdoria gikk ut. Jeg fikk lite spilletid og klubben hadde en tøff økonomisk periode hvor vi ikke fikk lønn. Så er det klart at når du heller ikke spiller kamper, som er det du vil, da blir valget lett. Så da vi bestemte oss for å reise hjem, tok jeg kontakt med Lyn og så var det en god match. 

– Jeg fikk fem kamper og det er mer enn null. Det å få erfaring mot de store lagene i Italia, de beste til og med, det er kult å tenke på. Det er kult at jeg har spilt mot noen av verdens beste spillere. 

Returen på stor scene

Og det er ikke hvilken som helst kamp som blir Odden Sundjords første etter returen. Lyn reiser til Bergen for å møte Brann på Brann Stadion.

– Nervene er på plass, men gleder meg aller mest. Det er en stund siden jeg har spilt seriekamp, så jeg håper det blir en bra start.

– Det er kult at det kommer så mye folk og at Brann lager en så god ramme rundt denne kampen for oss. Så jeg håper vi ser flest mulig – helst Lyn-supportere. Så skal vi uansett sette Stadion i Brann, men selvfølgelig ved hjelp av Lyn.

Annonse fra Toppserien: