REVANSJE PÅ LERKENDAL – KAN BRANN FELLE ROSENBORG?

Annonse:

 

Lørdag 3. juni er dagen for storkamper på de største arenaene i Toppserien. En av disse kampene er revansjekampen mellom Rosenborg og Brann, som spilles på selveste Lerkendal. 

Kampen spilles klokken 13.00 og sendes på TV2 og TV2 Sumo fra 12.30.

Rosenborg Kvinner innehar publikumsrekorden i Toppserien, etter at 11.636 møtte opp på Lerkendal i fjor da Rosenborg møtte nettopp Brann. I år møtes de på nytt på Lerkendal for revansje. Storkamper som dette er ofte knyttet til nerver, spesielt når det spilles på en stor arena som Lerkendal.

– Det er mye nerver rundt det å spille på Lerkendal der det er stor ramme rundt kampen og mye folk på tribunene. Da ønsker du å prestere så da er det litt mer nerver før en sånn kamp. Men, da får man også høy tenning inn mot kampen så det vinner man på, sier Rosenborgs Celine Nergård. 

Hun er ikke den eneste spilleren fra Rosenborg som ser frem til kampen mot Brann på lørdag. 

– Det blir spennende. Det er artig å spille på Lerkendal, det er noe vi ser frem til, så vi gleder oss til kampen. Håper på at det blir like mange som kommer i år, om ikke flere! Det blir veldig spennende, sier Emilie Nautnes. 

Denne sesongen er rollene snudd, og Rosenborg er den store favoritten. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Rollene er snudd

Sist Rosenborg og Brann møttes på Lerkendal endte det i tap for hjemmelaget. Men da de to lagene møttes for under en måned siden i Bergen, var det bortelaget som stilte sterkest. Da vant Rosenborg 4-1 over Brann. 

Denne gangen kan det bli annerledes igjen. Brann kommer inn i kampen etter seier mot Røa og en ny energi i laget, mens Rosenborg kommer inn med nylig tap mot Vålerenga. 

– Det er et helt annet lag vi møter denne gangen. Vi føler at med den kampen vi hadde nå sist i Bergen, at vi hadde fullt tak på dem, men vi skal ikke ta lett på det. Vi må bare kjøre på sånn som vi gjorde i Bergen, så blir det folkefest og god stemning, sier Emilie Nautnes. 

Men brann er likevel kanskje ikke like skumle som for ett år siden. Rollene har snudd fra fjorårets kamp. Denne gangen er det nemlig hjemmelaget som er favoritter, mens Brann kan overraske. 

– I fjor var vi underdogs, mens nå er det motsatt. Det gir oss en annen inngang til kampen, men nå er det bare å vise hva vi står for, spille god angrepsfotball og fortsette med det, så får vi vise at vi er Norges beste lag, sier Celine Nergaard.

– Jeg håper det kommer masse folk og ser på og at det blir god fotball. Vi går for seier og storkamp på Lerkendal, så vi anbefaler alle å komme på kamp, avslutter hun.

Annonse fra Toppserien: