RIVALENE BARKER SAMMEN TIL HEFTIG OPPGJØR

Kampene kommer tett og en ny runde står for tur. Allerede tirsdag sparkes en ny runde i gang - og onsdag er det klart for toppoppgjør når Vålerenga møter LSK Kvinner.

Annonse:

 

Presenteres i samarbeid med:

norsk tipping

Rundene fyker av gårde og igjen er det midtukeunderholdning som venter når en full runde skal spilles.

Husk at du får tilbud på TV 2 Play total ved kjøp av sesongkort eller billett. 

Husk at lagene denne sesongen skal møte hverandre tre ganger, og at det spilles ikke noe sluttspill på øverste nivå. Alle kamper teller like mye og poengene følger deg hele sesongen på vanlig vis.

 Slik ser 7. serierunde ut:

RUNDE 7 | TOPPSERIEN
Avaldsnes Toppfotball1 - 1Rosenborg BK Kvinner
SK Brann1 - 2Arna-Bjørnar
Lyn1 - 1Åsane
Røa Fotball Elite1 - 1Stabæk
Vålerenga4 - 1LSK Kvinner




PS! Sjekk denne oversikten over samtlige overganger i Toppserien.

Hatoppgjøret

Mandag kveld kokte det fullstendig på Intility da Vålerenga og Lillestrøm barket sammen i Eliteserien og gjestene vant 4-3 i en dramatisk kamp.

Nå er det kvinnene sin tur, når Vålerenga tar imot LSK Kvinner onsdag kveld.

Vålerenga leder serien etter seks kamper, mens LSK Kvinner er på 3. plass. Hjemmelaget må nok regnes som favoritter, men kanarifuglene har tidligere i sesongen bevist at de er et lag å regne med i toppkampene med 0-0 mot Brann og 1-0-seier borte mot Rosenborg.

Men: Uavgjort og 1-1 hjemme mot Røa i helgen var ikke det laget hadde sett for seg. Bedre gikk det for Vålerenga som hadde full kontroll og feide Åsane av banen med 4-1 i Bergen.

Karina Sævik, Elise Thorsnes og Olaug Tvedten, som alle har hatt en strålende sesong så langt, noterte seg da nok en gang for scoringer.

Til tross for LSK Kvinners svært skuffende fjorårssesong, klarte de å hamle opp mot Vålerenga på Intility da de spilte 1-1. Nå virker laget å være bedre rustet. Så er spørsmålet om de nok en gang kan stå for en skalp på bortebane denne sesongen.

Begge lag er før oppgjøret ubeseiret i årets sesong.

Topp mot bunn

Men allerede i kveld er det underholdning som venter.

Avaldsnes tar imot Rosenborg på hjemmebane, mens Brann møter Arna-Bjørnar i et lokaloppgjør.

Avaldsnes vant den svært viktige kampen mot Arna-Bjørnar i helgen og sørget dermed for å opparbeide seg en liten luke ned til nedrykksstriden. En sen scoring fra Evelyn Badu sikret 3-2 og tre poeng, noe som kan være gull verdt når vi teller opp ved slutt.

I motsatt ende av tabellen jakter Rosenborg deres første seriegull noensinne. En liten glipp hjemme mot LSK Kvinner (0-1), ellers har trønderne framstått på en særdeles god måte i årets sesong. Hvittrøyene slo tilbake med 3-0 i forrige runde hjemme mot Lyn, og må bli regnet som favoritter her. Men Avaldsnes har allerede bevist at de kan ta poeng mot de aller beste, da de spilte 0-0 mot Brann i forrige uke.

Og endelig skulle det bli en opptur for Brann igjen etter en svært tung periode.

3-1 mot Stabæk og tre etterlengtede poeng i helgen smakte nok godt for bergenserne. Rikke Nygard sørget for ledelse og en god start i den kampen, og det var til slutt lite å si på at de til slutt gikk seirende ut.

Fortsetter å imponere

Utenom hovedkampen mellom Vålerenga og LSK Kvinner onsdag kveld, skal det spilles to andre oppgjør.

Lyn tar imot Åsane og Røa møter Stabæk, der den førstnevnte kampen vil bli svært viktig for begge lag.

Åsane kan med seier komme likt med Lyn på seks poeng, mens Lyn kan stikke ifra og sikre en luke til nedrykksstriden.

Et lag som har imponert stort så langt og holdt seg unna nedrykksstriden med god margin, er Røa. 1-1 borte mot LSK Kvinner i forrige serierunde – Geir Nordbys lag fortsetter å levere sterke prestasjoner. Hjemme mot Stabæk blir det nok heller ikke enkelt, men Røa har så definitivt bevist at de kan hamle opp med hvem som helst i årets sesong.

Slik ser tabellen ut før runden:

TABELL | TOPPSERIEN
1Rosenborg BK Kvinner224152
2Vålerenga223749
3LSK Kvinner221744
4SK Brann221738
5Stabæk22-1027
6Røa Fotball Elite22-823
7Lyn22-922
8Åsane22-1521
9Arna-Bjørnar22-2915
10Avaldsnes Toppfotball22-4114

Annonse fra Toppserien: