RUNDE 2: KANDIDATER TIL RUNDENS MÅL – TOPPSERIEN

Annonse:

norsk tipping

Avgi din stemme til rundens mål nederst i artikkelen.

I andre serierunde fikk vi se Brann slå Arna-Bjørnar 7-0 i lokalderbyet. Samt tok også LSK Kvinner og Kolbotn tre poeng mot henholdsvis Avaldsnes og Røa. Stabæk ga Rosenborg hard motstand, men måtte se seg tapt etter to nye mål av Sara Kanutte Fornes. Vålerenga tok også en komfortabel seier borte mot Lyn.

Brann-spiller Marit Bratberg Lundble årets spiller i fjor, og fortsatte på samme spor da hun åpnet målkontoen i helgens kamp mot Arna-Bjørnar. Suseren fra 18 meter ble vanskelig for keeper, Ida Norstrøm, å få hånda på. Rakel Engesvik ville også være på Branns målshow og satt inn 7-0 etter 80 minutter spilt.

I lokalderbyet Lyn-Vålerenga åpnet hjemmelaget sterkt med en scoring av Anna Aahjem, men Vålerenga svarte raskt. Perlen til Thea Bjelde rett etter pause blir en av rundens fineste mål.