STORKAMP PÅ STADION: – JEG FORVENTER EN JEVN KAMP

Annonse:

 

Lørdag 26. august er Toppserien endelig tilbake etter en lang sommerferie. En av kampene som sparker i gang høstsesongen er Brann – Lyn, som spilles på selveste Brann Stadion. 

Kampen spilles klokken 15.00 og sendes direkte på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play fra 14.30.

Har du ennå ikke sikret deg billetter? Kjøp billett til Brann – Lyn her.

Forventninger om mer enn bare resultat

Dette er ikke bare Branns første kamp i høstsesongen, men også den første offisielle kampen for Branns nye hovedtrener  Martin Peter Ho. Den tidligere assistenttreneren for Manchester United har klare forventninger til laget sitt.

– Forventningene mine har mer med prestasjon enn resultat å gjøre, sier Ho til Toppserien. 

Han har trent laget siden slutten av juni og har allerede begynt å gjøre forandringer innad i laget, men den mest merkbare endringen er hvor fokuset ligger. 

– Det handler om prosess. Hvis spillerne legger ned arbeidet vi har snakket om i prestasjon på banen, kommer resultatet av seg selv. Vi er veldig opptatt av at vi ikke bare fokuserer på å vinne. Vårt fokus ligger i prestasjon, som da selvfølgelig vil sette oss i en god posisjon for våre kommende kamper fremover. 

– Det tar tid å adaptere og endre spillet. Jeg vet det vil ta tid, spillerne vet at det tar tid. Så lenge de er forpliktet til det og vi spiller med en intensitet slik vi ønsker å spille, ja så blir målene nådd og forventningene møtt. 

Johanna Renmark og Amalie Eikeland er to av klubbens nysigneringer. Foto: Brann/Inga Totland.

Høye krav til spillerne

Etter en krevende første halvdel av sesongen for Brann, er det kanskje på tide med slike endringer for Bergenslaget. Disse endringene ønsker Ho å se spillerne vise på banene allerede nå på lørdag.

– Jeg forventer at spillerne gjør de rette valgene på lørdag. Jeg forventer at de spiller vårt spill, det spillet vi ønsker, og at de viser den tydelige identiteten som ligger i arbeidet vi gjør for å oppnå det vi ønsker å oppnå. 

Det vil være flere nye fjes som inntrer banen denne lørdagen, og kaptein Cecilie Redisch Kvamme er fornøyd så langt.

– Jeg synes nysigneringene har vist seg fra en veldig god side. Veldig positivt i treningskampen vi hadde mot Brøndby forrige helg. De har vært et bra tilskudd til gruppen, sier hun.

– Jeg forventer en jevn kamp. Lyn er det eneste laget vi ikke møtte to ganger i vår, så vi har ikke spilt mot de siden serieåpningen. Det pleier alltid å være jevne, tøffe kamper.

Annonse fra Toppserien: