KLART FOR NYE KAMPER I MARBELLA

Annonse:

 

  Treningsleiren for Toppserien er gjennomført i samarbeid med OBOS. 

Med seriestart rundt neste sving, gjør lagene seg klare her i Marbella. Gårsdagens kamp mellom Rosenborg og Arna-Bjørnar endte med 2-0-seier til trønderne, og allerede i dag venter et nytt oppgjør, Brann mot Lyn.

– I dag får vi en referanse mot det beste laget i Norge. Vi har trent godt, tålmodig og målrettet slik vi mener fasene skal løses for oss. Det blir gøy å måle seg mot en haug med landslagsspillere. For oss handler det om å fortsette å utvikle det vi har og jobbe målrettet fremover, sier hovedtrener i Lyn, Tom Stenvoll.

På søndag venter tre nye treningskamper for Toppserien-lagene. Hovedtrener i Avaldsnes, John Arne Riise er fornøyd med uka så langt og ser frem til kampen mot Vålerenga.

– Uka har vært meget bra. Vi har trent ekstremt mye og med god kvalitet, både to og tre treninger om dagen. Jeg er imponert over jentene. Kamp på slutten av uken er alltid gøy. Gøy å teste seg mot et av de antatt beste lagene i serien. Men kampen i seg selv er ikke så viktig. Jeg ser etter ting vi har jobbet med på trening og at jentene får vist seg frem og får en god opplevelse. Vi nærmer oss klare til sesong, men det gjenstår fortsatt en del jobb. Det er en ung tropp som skal ta steg for steg fremover, sier han.

Rosenborg med seier i første kamp, Marbella Football Center. Foto: Beate Oma Dahle.

Alle kampene vil sendes på direktesport.no og VGTV.

Slik spilles kampene

Torsdag 03.03, 15.00: Rosenborg vs Arna-Bjørnar, Marbella Football Center (slutt: 2-0)

Fredag 04.03, 15.00: Brann vs Lyn, Dama de Noche

Søndag 06.03, 13.00: Vålerenga vs Avaldsnes, La Quinta

Søndag 06.03, 15.00: LSK Kvinner vs Stabæk, Marbella Football Center

Søndag 06.03, 17.00: Kolbotn vs Arna-Bjørnar, Marbella Football Center

Mandag 07.03, 15.00: Brann vs Rosenborg, Marbella Football Center

Annonse fra Toppserien: