TOPPFOTBALL KVINNER SØKER UTVIKLINGSSJEF SPORT

Annonse:

 

Kvinnefotballen er i en eventyrlig utvikling, både globalt og nasjonalt. Klubbene har sammen med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball satt seg offensive mål, og ønsker å henge med på den stadig økende konkurransen fra de store ligaene i Europa. Nå utvider TFK staben med en helt nyopprettet stilling, Utviklingssjef Sport.

Daglig leder, Hege Jørgensen sier følgende om den nye stillingen:

– Dette er en utrolig viktig stilling for oss. Vi liker at klubbene har turt å være modige i sin målsetting, og da må vi følge opp med å investere i den kompetansen som behøves for å ta oss et steg videre. Det er selvsagt klubbene selv som står for den viktigste jobben der ute, men vi må være en samlende drivkraft med høy grad av ekspertise innen de ulike fagfeltene.

Med den nye utviklingssjefen på plass, har Toppfotball Kvinner vært gjennom en heftig vekst fra én ansatt i 2017 til fem heltidsansatte medarbeidere i 2022.

– Det viser litt av farten vi har hatt også her i Norge, understreker Jørgensen. Det er deilig at vi nå kan få inn enda en ressurs, som hver eneste dag går på jobb kun med en eneste tanke i hodet; å gjøre kvinnefotballen enda bedre.

Utviklingssjef Sport vil være TFKs sportsfaglige ekspertise og jobbe tett sammen med både klubbene, Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund. Stillingen vil være et viktig bindeledd mellom de ulike aktørene og en sentral sparringspartner for klubbene.

– Vi ønsker at denne stillingen både skal ha det internasjonale blikket, samtidig som han eller hun må brenne for de langsiktige linjene, for talentene. Vi må bli bedre i hele fotballinjen, avslutter Jørgensen.

Les mer og søk på stillingen her:

Vi søker en viktig pådriver for utviklingen av norsk kvinnefotball. | FINN.no

Annonse fra Toppserien: