TOPPSERIEN ER TILBAKE: BRANN INVITERER TIL FEST I EGEN STORSTUE

En svært spennende høstsesong sparkes i gang denne helgen.

Annonse:

 

Presenteres i samarbeid med:

norsk tipping

Husk at du får tilbud på TV 2 Play total ved kjøp av sesongkort eller billett. 

Husk at lagene denne sesongen skal møte hverandre tre ganger, og at det spilles ikke noe sluttspill på øverste nivå. Alle kamper teller like mye og poengene følger deg hele sesongen på vanlig vis.

 Slik ser 18. serierunde ut:

RUNDE 18 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar0 - 1LSK Kvinner
Avaldsnes Toppfotball0 - 0Røa Fotball Elite
SK Brann1 - 0Lyn
Vålerenga5 - 1Åsane
Stabæk1 - 5Rosenborg BK Kvinner




PS: Stabæk – Vålerenga er utsatt fordi det legges kunstgress på Nadderud.

Publikumsfest på Brann Stadion?

Denne helgen er det duket for en stor anledning når Brann for første gang denne sesongen skal få spille på Brann Stadion.

Da laget møtte Vålerenga der forrige sesong, resulterte det i ny tilskuerrekord og over 10.000 tilskuere på tribunen. Denne gangen er det et annet Oslo-lag som kommer på besøk når Lyn er motstander.

Brann er naturligvis større favoritter i dette oppgjøret enn de var mot Vålerenga, men Lyn har forsterket seg i sommer og i tillegg vist tidligere i sesongen og ved andre anledninger at de kan skape trøbbel for de aller fleste.

Dette er også første offisielle kamp under ledelse av Martin Ho for Brann. Den ferske Brann-treneren kom i sommer fra Manchester United, og har nå fått litt tid på å sette sitt preg på laget. Derfor kan det bli spennende å se hvordan det ser ut lørdag.

Justine Kielland og Amalie Eikeland er to av de mest kjente spillerne som har kommet inn dørene, så det har også skjedd ting på overgangsfronten i Bergen. Like gledelig er det ikke med skadene til Andrine Stolsmo Hegerberg og Signe Gaupset, som begge blir ute i lengre tid.

Hos Lyn har Øvrevoll Hosle-spiller Joshualyn Reeves og keeper Kirvil Odden kommet inn. Det er to spillere som kan være med på å heve Lyn i de siste månedene.

De tre resterende kampene ser slik ut: 

  • Arna-Bjørnar – LSK Kvinner
  • Avaldsnes – Røa
  • Vålerenga – Åsane

Tabelljumbo Arna-Bjørnar kan se ut til å gå en tøff høst i vente. Flere viktige spillere har forsvunnet i løpet av sommeren, deriblant Miljana Ivanovic som har storspilt i hele år. Hvordan klarer de seg uten henne? Her skal de attpåtil møte henne allerede, for det er LSK Kvinner som er hennes nye klubb og har klart å kapre henne.

Avaldsnes startet høstsesongen med ett poeng da den utsatte kampen mot Stabæk ble spilt onsdag kveld. Det endte med 0-0, noe som gjør at laget gikk opp til kvalifiseringsplass. Her møter de et Røa-lag som har gjort det godt i sesongen og som gjør det vanskelig for alle. Klarer de å fortsette slik denne høsten også?

Den siste kampen er serieleder Vålerenga som tar imot Åsane. Den store overgangen i sommer må sies å være Mimmi Löfwenius Veum sin overraskende overgang fra LSK Kvinner til Vålerenga. Her får vi trolig se henne i blått for aller første gang.

Slik ser tabellen ut før runden:

TABELL | TOPPSERIEN
1Rosenborg BK Kvinner224152
2Vålerenga223749
3LSK Kvinner221744
4SK Brann221738
5Stabæk22-1027
6Røa Fotball Elite22-823
7Lyn22-922
8Åsane22-1521
9Arna-Bjørnar22-2915
10Avaldsnes Toppfotball22-4114

Annonse fra Toppserien: