Vårt samarbeid med Thon Hotels

Thon Hotels ønsker å være en stor bidragsyter til den totale fotballaktiviteten i Norge og har et sterkt engasjement for idretten. Med over 370 000 aktive, er fotball landets største idrett og den fremste inkluderingsarenaen. Thon Hotels har vært inne i fotballen siden 2008 og sponsor av Toppfotball Kvinner siden 2018.

Annonse:

Thon Hotels har mange kvinnelige ledere og ansatte og mener det er riktig å bidra ekstra til at kvinner får like muligheter til å bedrive idretten sin, som herreutøvere.

­– Vi er veldig stolte av å samarbeide med Toppserien og kunne være med å støtte opp under det gode arbeidet de gjør. Den positive utviklingen som skjer i kvinnefotballen kommer ikke av seg selv, men er et bevis på hva som går an dersom man setter seg felles mål og alle drar i samme retning. Vi har ennå en lang vei å gå før kvinnefotballen har de vilkårene de fortjener, men med den nye avtalen sikrer vi kontinuitet og langsiktighet i arbeidet, noe som alltid er viktig for Thon Hotels i våre samarbeid, sier Stian Bergerud, leder for samarbeid og innovasjon i Thon Hotels.

 

Daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, og Leder for Samarbeid og Innovasjon i Thon Hotels, Stian Bergerud,  forlenger avtalen.
Daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, og Leder for Samarbeid og Innovasjon i Thon Hotels, Stian Bergerud, forlenger avtalen.

En travel reisehverdag er også en stor del av det å være fotballspiller, og da er det flott at spillerne vet at de har kjente steder å sove, med gjennomgående god kvalitet på både rom og frokost.

– Samarbeidsavtalen med Thon Hotels gjør at spillerne får en bedre tilrettelagt og mer profesjonell inngang til bortekampene. Dette er helt i tråd med de strategiske grepene vi ønsker å gjøre, og derfor betyr dette mye for Toppserieklubbene. Samtidig føyer avtalen seg inn i rekken av flere gode samarbeidsavtaler som er signert den siste tiden. Vi er glade for at mange nå ser potensialet i toppfotballen på kvinnesiden, sier daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen. 

De seneste årene har Thon Hotels ønsket å i enda sterkere grad prioritere kvinnelige utøvere via ulike aktiviteter i alle sine samarbeid, både innenfor fotballen og også annen idrett. Derfor lanserer Thon Hotels "Flere Jenter"-prosjektet sitt for å bidra til at flere jenter skal spille fotball, fortsette med fotball og drømme om å bli profesjonelle fotballspillere.

Via hovedprosjektet «Flere Jenter» og delprosjekter sammen med andre sterke aktører i fotballen ønsker man å forsterke dette ytterligere, og slik få en rød tråd i jentesatsningen sammen med NFF, Toppfotball Kvinner, kretser og øvrige aktører. 

Les mer om samarbeidet her

Flere jenter-feltet

  • Thon Hotels sponser hver kamp i Toppserien 20 billetter til et lokalt jentelag som får sitte på Flere Jenter-feltet. Her får de den beste utsikten til banen, samt en goodie bag som de kan kose seg med under og etter kamp. Vil du at jentelaget ditt skal få denne muligheten? Ta kontakt med ditt nærmeste Toppserielag.

 

Screenshot 2024-06-13 124203.png

 

Annonse fra Toppserien: